• -  Türkiye'nin her yerine ÜCRETSİZ KARGO  -
  • -  Güvenli bir şekilde Kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz.  -
  • -  Türkiye'nin her yerine ÜCRETSİZ KARGO  -
  • -  Güvenli bir şekilde Kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz.  -
HERBALİFE CİPS

HERBALİFE CİPS

Herbalife cips protein ve damak tadının bir araya geldiği bir lezzet.Bitkisel proteinler yağ bakımından hayvansal proteinlere göre daha avantajlı gözüküyor.

Artık atıştırmalık lezzetlere bir yenisi ekleniyor.Bitkilerin atıştırmalık için protein ile birlikte uygun bir kombinasyonu sizler için geldi.

Atıştırmalık konusunda çok fazla seçeneğiniz olabilir.Bu atıştırmalıklar genellikle ilave şeker,gereğinden fazla tuz,mısır şurubu ile hazırlanmış olabilir.Bunlar kilo kontrolünü engelleyen atıştırmalıklar da olabilir.

Bu gidişatı düzeltmek ve yeniden yola çıkmak isteyenler için Herbalife cips proteinin gücüne inanıyor.

Proteinler;amino asit içeren en küçük besin zerrecikleri ile kas yapımızın korunmasını ve gelişmesini sağlayan besin kaynaklarıdır.

Fakat hayvansal proteinler tüketilirken vücudumuza normalden daha fazla yağ almış sayılıyoruz.Şimdi bu dengeyi gözetmek,gram gram her şeyi tartmak günlük hayatta uygulanabilir bir durum değildir.

Protein,sayısı 20 farklı amino asit çeşidinden gücünü almaktadır.Fakat vücudumuz bu değerli amino asit öğelerinin bir kısmını vücutta üretemiyor.Bu bileşenleri sağlıklı kaynaklardan elde etmek gerekiyor.

 

Herbalife Nutrition Bağımsız Distribütörü - Halit DURAN